La il·lustració santcugatenca
Publicació setmanal al

"100 caricatures al Diari de Sant Cugat"
La primera caricatura per al Diari de Sant Cugat es va publicar el 16 de novembre de 2012, en el número 930, celebrant els 20 anys del setmanari amb un canvi de disseny i format, en blanc i negre i dins una entrevista de doble plana. Després vindria l'anuari especial del 2012, en color, i d'aquí a la contraportada a la secció "Retrats santcugatencs" escrita per Pere Fernandez.
Tot gràcies al Josep Maria Vallès, que em va preguntar si coneixia algun caricaturista, i jo em vaig oferir massa ràpidament, perquè això de les caricatures és més difícil que dibuixar els retrats realistes que acostumo a fer.
També el meu agraïment als fotògrafs del Tot Sant Cugat, sobretot l'Artur Ribera, que m'envia la fotografia del personatge a caricaturitzar (perquè cal dir que no els trio jo). De vegades la foto no em serveix, per diferents raons, i llavors la demano als mateixos personatges, o li demano al "Sr. Google", o fins i tot n'hi ha que han vingut expressament al taller.
Les caricatures originals són de la mateixa mida que la publicació, de 13 x 20cm, dibuixades a llapis i pintades amb aquarel·la, i es poden veure totes en aquesta adreça:
http://www.sant-cugat.net/adolf-art/il-lustracio/diari-de-sant-cugat/caricatures-diari.htm

 
Podeu enviar els vostres comentaris sobre les il·lustracions, a ADOLF

©
ADOLF - 2006-2014 - Reservats tots els drets - Valldoreix - Sant Cugat del Vallès - Vallès Occidental - CATALUNYA