Notícia difosa a Ràdio Sant Cugat el 12-11-2004

Adolf prepara un nou projecte fotogràfic sobre joves, piercings i tatuatges

L'artista valldoreixenc Adolf està preparant un nou projecte fotogràfic titulat 'Joves, piercings i tatuatges'. La iniciativa, que augmentarà els continguts de la seva plana web, ja compta amb 8 models que han prestat la seva imatge a l'artista.

El projecte consisteix en capturar en imatges fotogràfiques els rostres dels joves models i els seus tatuatges o piercings. Amb aquestes imatges, l'artista realitza diferents fotocomposicions que es complementen amb les dades dels models.

L'artista Adolf explica en què consisteix el seu nou projecte: "Ja hi ha participat 8 joves, que han fet de models. Faig diverses fotocomposicions amb les cares dels models i fotografies del lloc on tinguin el tatuatge o piercing".

ESCOLTA-HO

D'altra banda, la revista especialitzada en fotografia DigitalFoto inclou, en el seu número 45 corresponent al mes de novembre, una completa entrevista de 6 planes amb l'artista Adolf. El text de l'entrevista, realitzada per la directora de la revista, Tina Bagué, es pot consultar a la plana web de l'artista valldoreixenc, a l'adreça www.adolf-art.com.

Actualment, la plana web d'Adolf incorpora unes 260 obres de l'artista, a banda d'altres informacions sobre la seva producció artística i sobre els nous projectes que prepara.

Miquel Herrada