Notícia difosa a Ràdio Sant Cugat el 3-11-2006

Adolf ofereix l'exposició 'Joves, piercings i tatuatges' a Tarragona

L'artista valldoreixenc Adolf porta l'exposició 'Joves, piercings i tatuatges' a l'EMD de la Canonja, a Tarragona. Aquesta mostra fotogràfica es podrà visitar fins al 17 de novembre.

El projecte, que neix l'any 2004, mostra diferents fotografies amb els rostres de joves models i els seus tatuatges o piercings. Des del seu naixement, 17 persones hi han volgut participar. El projecte, però, continua amb l'objectiu de fer més exposicions pels diferents espais expositius de Catalunya.

Segons Adolf, no hi ha un nombre determinat de persones per finalitzar-ho: "De moment hi han participat 17 persones però el projecte no s'acaba aqui. No m'he marcat un nombre determinat de persones per finalitzar-ho".

ESCOLTA-HO

La primera exposició de les seqüències fotogràfiques es presenta dins unes jornades per a joves a l'EMD tarragoní de la Canonja. L'artista valldoreixenc afirma que és la primera vegada que és l'espai que es posa en contacte amb ell per fer una exposició.
ESCOLTA-HO

Adolf confia en el boca orella del joves per fer una bona valoració de l'exposició.

L'exposició 'Joves, piercings i tatuatges' es podrà veure del 3 a 17 de novembre de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores, i dissabte de 10 a 13 hores.

Les properes exposicions d'Adolf tindran lloc a Sevilla, amb una exposició d'obres seleccionades en un concurs, i a Sant Cugat amb 'Actors de sempre' i 'Adolf, 20 anys d'art, i de seqüències'.

Encara resta obert el sorteig del 9è aniversari de la web www.adolf-art.com on el guanyador podrà escollir una de les obres de l'artista. (NOTA: el concurs ja havia finalitzat en aquesta data, i el nom de la web és www.adolf.cat)

Nuria Alcala